Lidt om mig som fotograf i Skanderbrog

Pasioneret amatørfotograf

Jeg har I de sidste år været en ivrig og passioneret amatørfotograf og synes, det er den mest fantastiske og livsbekræftende hobby, der findes. I kan se et lille udpluk af mine billeder her på hjemmesiden. Og som I vil se, fylder naturen og portrætter rigtig meget i mit billedgalleri. I kan også besøge min Facebookside

Udover det er jeg professionel underviser. Har undervist i matematik og fysik/kemi på privatskole og i folkeskolen i 25 år.

Fotoværkstedet

Nu har jeg et firma – Fotoværkstedet – hvor jeg gerne vil kombinere min hobby som fotograf med mit fag. Det betyder, at jeg rigtig gerne vil tage billeder til dig. Men men lige så gerne vil jeg lære dig, hvordan du selv tager dem og ikke mindst redigerer dem efterfølgende. Billeder skal tit beskæres, måske rettes lidt op og tit mangler der også lidt lys og kontrast. Måske har du allerede taget billeder, der trænger til en kærlig hånd. Så vil et par timer i en workshop, hvor det er dine egne billeder, jeg hjælper dig i gang med at redigere, være en oplagt mulighed.

Fotokurser

En anden mulighed for at komme i gang med digital fotografering og billedredigering bliver kurser, som løbende vil blive annonceret på hjemmesiden. Tilmelding vil være pr. mail.

Jeg har i dag et Canon spejlreflekskamera samt et udvalg af objektiver og flash. Jeg redigerer mine billeder i Photoshop Elements, så det er her størstedelen af min videns- og erfaringsdeling vil ligge. Men er du nybegynder i Nikon eller andet mærke, finder vi også ud af det.

Fotocafé

Desuden har jeg lyst til at mødes med andre amatørfotografer, så en gang hver anden måneden vil der være Fotocafé i Fotoværkstedet for tidligere kursister op til et år efter, du har været på kursus. En mulighed kunne være, at vi hver har 3-4 billeder med, som vi snakker om, og som vi inspirerer hinanden til at forbedre. Måske skal vi i stedet i marken og tage billeder. Det kunne være, jeg kunne blive udfordret til at få lidt biler, sport, dyr og arkitektur i mit billedgalleri. Fotocaféen er gratis – på nær når det er din tur til at give kage 

En heldig amatørfotograf

En professionel fotograf sagde engang til mig – ”en amatørfotograf er heldig en gang imellem – en professionel fotograf er heldig hver gang” – og han har selvfølgelig ret. Men jeg lover, at jeg som amatørfotograf vil gøre mig al umage for at være heldig, når jeg skal tage billederne for dig – og hvis du tør lade mig prøve på de betingelser, skal du være så velkommen til at kontakte mig. ellers findes der rigtig mange dygtige professionelle fotografer i området.  

mette stubkier – fotoværkstedet

Kontakt via hjemmeside her