Lidt om mig som fotograf i Skanderbrog

Pasioneret amatørfotograf

Jeg har I de sidste år været en ivrig og passioneret amatørfotograf og synes, det er den mest fantastiske og livsbekræftende hobby, der findes. I kan se et lille udpluk af mine billeder her på hjemmesiden. Og som I vil se, fylder naturen og portrætter rigtig meget i mit billedgalleri. I kan også besøge min Facebookside

Udover det er jeg professionel underviser. Har undervist i matematik og fysik/kemi på privatskole og i folkeskolen i 25 år.

Fotoværkstedet

Nu har jeg et firma – Fotoværkstedet – hvor jeg gerne vil kombinere min hobby som fotograf med mit fag. Det betyder, at jeg rigtig gerne vil tage billeder til dig. Men men lige så gerne vil jeg lære dig, hvordan du selv tager dem og ikke mindst redigerer dem efterfølgende. Billeder skal tit beskæres, måske rettes lidt op og tit mangler der også lidt lys og kontrast. Måske har du allerede taget billeder, der trænger til en kærlig hånd. Så vil et par timer i en workshop, hvor det er dine egne billeder, jeg hjælper dig i gang med at redigere, være en oplagt mulighed.

Fotokurser

https://lof.dk/midtjylland/kurser/kreative-kurser/fotografering

En heldig amatørfotograf

En professionel fotograf sagde engang til mig – ”en amatørfotograf er heldig en gang imellem – en professionel fotograf er heldig hver gang” – og han har selvfølgelig ret. Men jeg lover, at jeg som amatørfotograf vil gøre mig al umage for at være heldig, når jeg skal tage billederne for dig – og hvis du tør lade mig prøve på de betingelser, skal du være så velkommen til at kontakte mig. ellers findes der rigtig mange dygtige professionelle fotografer i området.  

mette stubkier – fotoværkstedet