Fotokursus

Udover at tage billeder til dig vil jeg rigtig gerne undervise dig i selv at tage billederne. Og her er min styrke mine mange års erfaring som lærer. Jeg er amatørfotograf men professionel underviser, og det er en rigtig god kombination. Jeg er ikke udlært som fotograf, men alt det jeg kan, vil jeg rigtig gerne lære fra mig. En anden styrke er, at jeg ikke har glemt, hvor svært det kan være at holde styr på ISO, blænde, lukkertid, brændvidde, cloning, jpg – og alt det andet, du skal omkring inden kursusdagene er forbi. Så jeg kan love at min tålmodighed er stor, og der ikke findes dumme spørgsmål, når der afholdes kurser i Fotoværkstedet. 

Digital spejlrefleks-eller systemkamera for begyndere

 

 

Fotokursus

Når billedet er taget, skal det redigeres – et billede er ikke færdigt, før du har sikret dig at det er korrekt belyst, beskåret og at kontrasten og hvidbalancen er i orden. Jeg bruger Photoshop Elements som kan gøre rigtig meget godt for dine billeder. Desuden kan du arbejde i lag, og dermed arbejde med collager.

Photoshop Elements

Fotocafé

Når du har deltaget i kurser i fotografering og/eller redigering bliver du efter  ca. en måned inviteret til fotocafé, hvor vi hygger os med at sige kloge og søde ord om hinandens billeder. Det giver dig mulighed for at få repeteret noget af det, du måske har glemt, siden du var på kursus. Det er vigtigt for mig, at hjælpe dig med at holde fast i det, du har lært – og måske komme lidt videre.