Portrætkunderne siger:
Det er rigtigt gode billeder – jeg har allerede lagt på Facebook og LinkedIN – og sender nu til hjemmesiden. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig i dit flotte atelier.
Claus

Jeg glæder mig meget til at se, hvad du har fået ud af de sidste fotos. Både ungerne og min mand var rigtig begejstrede for de første billeder, og jeg vil derfor rigtig gerne lave en bestilling.
Henriette

Billederne er rigtig fine. Der er bestemt nogle, jeg vil bruge. Mange tak
Mads

Mange tak for billederne 
Vi er rigtig glade for dem.
Er det muligt at få lidt flere af billederne i sort/hvid og i dæmpede farver – de er virkelig fine
Vibeke

Flot arbejde! En fornøjelse at samarbejde med dig.
Inger

Det er nogle super billeder af pigerne, og meget svært at udvælge 🙂
Eva

Mange tak for de dejlige billeder, de er supergode
Berit

Sikke nogle mega dejlige billeder 🙂
Søren

Jeg har lige set billederne igennem, og de er simpelthen helt fantastiske. Faktisk sidder jeg, og er rigtig rørt over, hvor fint og smukt du har fanget drengene. Du kan tro, at jeg er glad for dem!!!  Tusind, tusind tak
Marianne

Tusind tak for skønne, skønne billeder. Flot arbejde!!
Vibeke

Tusind tak for billederne, jeg synes, de er blevet rigtig gode. Jeg glæder mig til at komme på kursus hos dig, det bliver spændende
Helle

Kursisterne siger:
Laura syntes det har været super godt, og hun er virkelig motiveret til at komme til at bruge sin nye viden. Jeg er glad for at jeg så dit opslag, så Laura får en god start med foto.
Lauras mor

Tusind tak for dine kommentarer, det er så dejligt og lærerigt, at du tager dig tid til det
Susanne
 
Tak for en god og lærerig dag, og tak for linket
Anna
 
Mange tak Mette for et par rigtigt dejlige dage med learning under trygge rammer! Ja, nogle af tingene vidste jeg noget om i forvejen/havde jeg snuset til – nogle rodede jeg rigtigt rundt i, f.eks. ’Layers’. Men du fører én altid pædagogisk, stædigt og sikkert i havn! Herligt. Og du finder lynhurtigt ud af, på hvilket stadie man er, og dét er jo dejligt for en elev
Maria

Jeg var meget glad at lære dig at kende. Du er en god underviser, og jeg vender tilbage
Eva

Tak for herlig undervisning
Mette

 

Jeg har i fem år gerne villet kunne PhotoShop. Men – jeg havde ikke fundet noget kursus i nærheden.Jeg har derfor bare haft det liggende i computeren – til ingen nytte. Men – nu har jeg den nyeste version og er kommet i gang ved din hjælp.Du er både sød og dygtig – og – så har du en ro og tålmodighed, som enhver lærer burde have!Og – tusinde tak for linkene, som jeg kun har haft et lille blik på.

Hvor er det bare sødt af dig at sende de for tiden relevante link til mig.

Sussi

Redigering af billeder – Kunderne siger:
Det må jeg nok sige, det er et stort arbejde du har lavet for mig. Jeg siger mange tusind tak.
Britta

SÅ tjekket! Vi er SÅ lykkelige – vores første rigtige KUNST til hjemmets vægge!
Hanne