Portrætfotografering

Portrætfotografering - Børn

Ganske kort kan det siges, at jeg er mere til leg end til poseringer når jeg skal tage portrætter af børn. Sammen med jer forsøger jeg at sætte børnene i naturlige situationer – derfor er mor eller far, yndlingslegetøjet eller en Ipad ofte med på mine billeder. Er barnet ældre, står der gerne en mormor, mor eller far lige bag mig og fortæller sjove historier. Så får vi den spontane leg og de umiddelbare smil – og efter min mening – de gode børneportrætter.

Portrætfotografering - Voksne

Min erfaring er også, at det er en god ide at tage en ægtefælle eller en ven/veninde med, når der skal tages portrætter af voksne. Smilet og glimtet i øjet bliver mere troværdigt, når det sendes til en kendt elsket person fremfor til mig og mit kamera. – Eller man kan  tage en bog, strikketøj eller andet med for at fange den voksne i en karakteristisk hverdagssituation på portrættet.

Portræt til hjemmeside

Portrætfotografering - Gruppe

Ved gruppebilleder er der gerne en på holdet, der kan skabe en stemning, der smitter til billedet.

Det er for mig vigtigt, at der er en god stemning i studiet, og at der er tid nok. Derfor er der altid tid til en spisepause, og hvis vi snakker babyer – en lille lur, når jeg tager gruppebilleder til jer. 

Gruppebillede til hjemmeside

Frisørerne ved Elsebeth Olsen mødte op én ad gangen for at få taget et gruppebillede. Butikken skulle jo passes – De 5 billeder er derefter samlet i Photoshop til ét billede.

Se flere af Fotoværksedets billeder på Elsebeth Olsens hjemmeside

Elsebeth Olsen