Portrætfotografering:

Se flere portrætter her 

Når I skal have taget billeder, er det utrolig vigtigt, at I finder en fotograf, som tager billeder på en måde, som I synes om. Derfor synes jeg, I skal kigge mine portrætter igennem på galleriet, inden vi laver en aftale – Det er vigtigt, I ikke har nogle forventninger til mig, som jeg ikke kan indfri.

Børn:

Ganske kort kan det siges, at jeg er mere til leg end til poseringer. Sammen med jer forsøger jeg at sætte børnene i naturlige situationer – derfor er mor eller far, yndlingslegetøjet eller en Ipad ofte med på mine billeder. Er barnet ældre, står der gerne en mormor, mor eller far lige bag mig og fortæller sjove historier. Så får vi den spontane leg og de umiddelbare smil – og efter min mening - de gode billeder.


Voksne:
Min erfaring er også, at det er en god ide at tage en ægtefælle eller en ven/veninde med, når der skal tages portrætter af voksne. Smilet og glimtet i øjet bliver mere troværdigt, når det sendes til en kendt elsket person fremfor til mig og mit kamera. - Eller man kan tage en bog, strikketøj eller andet med for at fange personen i en karakteristisk hverdagssituation 

Gruppebilleder:
Ved gruppebilleder er der gerne en på holdet, der kan skabe en stemning, der smitter til billedet.Det er for mig vigtigt, at der er en god stemning i studiet, og at der er tid nok. Derfor er der altid tid til en spisepause, og hvis vi snakker babyer – en lille lur, når jeg tager billeder til jer.